Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze behandelingen. Voor de bijbehorende tarieven verwijzen wij u naar hier.
Om te bepalen welke behandeling het beste bij uw wensen past en dan ook het beste resultaat geeft, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat wij u hierover vrijblijvend advies kunnen geven.

Exnterieur autobehandeling poetsbedrijf Quick

Exterieur behandeling

Het totale exterieur van de auto wordt bij deze behandeling grondig gereinigd. Hierbij beginnen we met het polijsten van de auto, waardoor kleine krassen en de dofheid van de lak worden verwijderd. De diepere krassen worden door het polijsten weer opgevuld om de lak egaal te maken. Door het polijsten van de auto, krijgt de lak weer zijn diepe glans terug.

Interieur autobehandeling poetsbedrijf Quick

Interieur behandeling

Het totale interieur van de auto wordt bij deze behandeling grondig gereinigd. Hierbij beginnen we met het stofzuigen van het gehele interieur. Waarna vervolgens de stoelen, de deurpanelen, de hemel en de vloer grondig worden gereinigd. De stoffenbekleding gaan we door middel van een machine shamporellen.

Complete autobehandeling poetsbedrijf Quick

Complete behandeling

Bij een complete behandeling wordt het interieur en exterieur van de auto grondig gereinigd, waarna de auto weer als nieuw en dus in showroomstaat is.

Leder behandeling poetsbedrijf Quick

Leder behandeling

Om het leer van de auto te beschermen en mooi te houden is deze behandeling aan te bevelen. Het leer van het interieur wordt gereinigd en vervolgens behandeld met ledervoeding. Hiermee wordt slijtage van het leer tegengegaan, maar daarnaast brengt de ledervoeding ook een glanzend en verzorgd resultaat.

waxoyl behandeling bij poetsbedrijf quick

Waxoyl/Teflon

De laklaag van de auto krijgt door deze behandeling een beschermlaag, die een zichtbaar hogere en diepere glans met zich mee brengt. Door deze extra beschermlaag is de lak beter bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, strooizout, modder, zure regen en luchtverontreiniging. De lak blijft hierdoor in een optimale conditie en behoudt langer zijn diepe glans.

Stickers verwijderen poetsbedrijf Quick

Stickers verwijderen

Het verwijderen van stickers houdt in dat de reclamebelettering van de auto wordt verwijderd. Wij adviseren u voor het beste resultaat om hierbij ook een poetsbeurt exterieur bij uit te laten voeren.

Airco onderhoud voor je auto

Airco reinigen

Als er een onaangename lucht komt uit de ventilatieroosters dan wordt door middel van deze behandeling de onaangename lucht uit de airco verwijderd.

Aanslag op uw autolak verwijderen

Aanslag op lak verwijderen

Bij deze behandeling wordt aanslag zoals hars, teer, roest/metaal of verfspetters van de lak verwijderd, zonder dat het de lak van de auto aantast.

Caravan behandeling poetsbedrijf Quick

Boten, caravans & campers

Ook voor uw boot, caravan of camper bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk diverse behandelingen om uw boot, caravan of camper te reinigen. Wilt u hierover meer informatie? Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon

T: 0186 611225
M: 06 14441496

Adres

Rembrandtstraat 5G-H
3262 HN Oud-Beijerland

Openingstijden

Maandag- vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: op afspraak